Calendar activitati

ECO EURO DOORS este o companie cu capital integral romanesc.In urma cu 15 ani s-au facut primii pasii in productie, iar in 2009 s-a finalizat constructia unei fabrici moderne, dotata cu utilaje performante si roboti industriali. Productia este axata in principal pe realizarea usilor de interior si a scarilor de mansarda.

Am inteles faptul ca usa de interior este cel mai important produs in creare unui spatiu privat pentru caminul dumneavoastra, in acelasi timp, lasand o amprenta asupra designului locuintei. Multumita unei game aproape infinite de finisaje, am ales cele mai bune materiale pentru satisfacerea oricarui client: MDF, HDF, lemn masiv rasinos, fag, finisaj economic cu vopsele pentru interior, finisaj standard Eco Euro, finisaj Premium melamina, feronerie de calitate foarte buna, etc. Pentru continuitate si livrare rapida sunt achizitionate cantitati foarte mari de materie prima prin intermediul departamentului de logistica, iar livrarea se face prin parcul auto propriu.

Produsul finit este atent controlat de la lansarea comenzilor pana la executie si livrare catre clientul final. Oferta bogata de finisaje, Premium, Standard si Economic, se adreseaza tuturor clientilor: case particulare, blocuri de locuinte, birouri,pensiuni, hoteluri, cladiri publice, etc.

Venim in intampinarea tuturor clientilor printr-un raport optim calitate-pret, oferind clientilor si posibilitatea achizitionarii unor produse cu dimensiuni atipice, solutii complete, precum si satisfactia alegerii unui produs autohton.

Avem convingerea, ca fara a le cunoaste provenienta, usile multor birouri, locuinte, v-au conectat deja la productia firmei ECO EURO DOORS.

– 60.000 mp suprafata totala – 5.000 mp hale productie

– 3.000 mp stocare materie prima – 10.000 mp stocare produse finite

– 200 camioane incarcate lunar – 180 angajati

– 80 utilaje moderne performante

0 Shares
Sari la conținut